2017-04-10

Tobias Jahr fortsätter i Vimmerby Hockeys organisation

"En spännande uppgift"

Vimmerby Hockeys sportgrupp meddelar att Tobias Jahr glädjande nog, fortsätter inom A-lagets organisation även 17/18. 
Jahr tog tillsammans med Krister Ström och Eric Karlsson ett delat huvudansvar för Vimmerby Hockeys A-lag i januari, när klubben förändrade på ledarsidan. Ett delat ansvar som slog mycket väl ut, och gav resultatmässigt VH:s största framgångar i historien så här långt. 
Nu fortsätter Jahr, i en helt ny roll inom föreningen. Kommande säsong blir han lagledningens ögon från läktarplats, i en roll som läktarcoach. 
-Det känns som en spännande uppgift, och passar mig väldigt bra sett till den sociala biten, då jag inte riktigt har tiden att vara istränare och coach varje dag i veckan. Ofta ser man matchen med andra ögon från läktaren, och förhoppningsvis ska jag kunna bidra med några kloka ord under matcherna, säger Tobias Jahr. 
Vimmerby Hockeys sportchef Daniel Stolt är väldigt nöjd med att Tobias Jahr fortsätter: 
-Tobias Jahr är duktig på detaljer och är dessutom taktiskt skicklig, han kommer bli en stor tillgång i sin nya roll. Att han vill och kan vara kvar i organisationen kring a-laget betyder jättemycket. Han hade en väldigt stor del i lagets framgångar och var en viktig del i den tränartrio som ledde laget till playoff 3. "Jarren" är dessutom mycket omtyckt av spelare och ledare i klubben och vi i sportgruppen har ett stort förtroende för honom, säger Daniel Stolt.