2017-10-07

HA74 nästa uppgift för VH

"Känslan är positiv"

HA74 är nästa uppgift för Vimmerby Hockey. Coachen Tobias Jahr ser fram emot uppgiften, efter förra helgens förlust mot Kristianstad. 

HA 74 hemma idag, hur ska ni studsa tillbaka efter förlust i Kristianstad?
- Jag har inte känslan av att vi måste studsa tillbaka efter Kristianstad utan mer att vi ska bygga vidare. Jag tycker att 2 perioder senast var bland det bästa vi gjort hittills och det ska vi ta med oss. Sen gör vi några misstag och det straffas direkt mot ett lag som Kristianstad. Men känslan är positiv inför dagens match!

Det görs en del rockader i laguppställningen, vad hoppas ni på för effekt?
- Vi flyttar lite bland våra forwards och det gör vi för att försöka få till det lite mer offensivt över alla formationerna. Backarna går kvar i samma par samt att vi kommer lufta Jardeskog idag med. Det känns bra att Ludde är på gång och vi resonerar så att det är lika bra att försöka matcha in honom direkt i hetluften.

HA74 i dag, hur är kollen på nykomlingen?
- Vi känner att vi rätt bra koll på dagens motståndare. De är ju som sagt nykomlingar men har ändå en del rutin i laget. De är ett spelskickligt lag med ganska bra storlek och vi kommer att behöva jobba hårt för att komma igenom deras defensiv. De var starka i pp förra säsongen och det syns att det är en spelform som de gillar att spela. Vi kommer inte att ha råd att ta några onödiga utvisningar utan det gäller att hålla fokus hela vägen.