2017-10-11

Grästorp nästa uppgift för VH

Johan Kallio tillbaka i målet

Vimmerby Hockey ställs mot Grästorp hemma i kväll. VH-coachen Tobias Jahar ser fram emot kvällen. 

Grästorp hemma i dag, tankar om det motståndet?
- Grästorp är spelkickligt lag med en hel del spets. De har bl.a Carl-Johan Svensson som Vimmerby mött många gånger och som även spelat högre upp i serierna. han är en sevärd spelare att hålla ögonen öppna på för publiken. Grästorp spelar en bra försvarshockey och det jag har sett av dem så gillar de att vända spelet snabbt och försöka överrumpla motståndet på det viset.

15 gjorda mål på två hemmamatcher, känns som att målskyttet lossnat nu?
- Ja det har blivit en hel del mål de senaste matcherna och det är bra, det som är mest postitivt i det hela är ändå att vi fortsätter att spela när vi drar ifrån målmässigt. Det är annars lätt att man drar ner på tempot i ett sånt läge och försöker hitta på egna lite för "fina" saker men det tycker jag som sagt att vi klarat oss ifrån.

Ändringar i truppen i dag?
- Vi kommer att fortsätta rulla på 13 fw och 7 backar och det kommer inte bli några stora ändringar i formationerna. Petter Runesson är inte med idag då han ju åkte på en smäll i slutet av förra matchen. Det gör att vi lyfter in Hugo Pettersson igen och i kassen väljer vi att idag ställa Johan Kallio.