2018-02-06

Vimmerby Hockey anställer Daniel Stolt som Klubb & Sportchef

"Ett nödvändigt och viktigt steg"

Vimmerby Hockey har beslutat att anställa Daniel Stolt som ny Klubb & Sportchef.
Tjänsten är en deltidstjänst som Daniel kommer att kombinera med studier. Anställningen är ett led i att förstärka och utveckla organisationen och följer den plan som styrelsen tidigare antagit.
– Vi är otroligt glada att kunna presentera Daniel som ny Klubb & Sportchef. Daniel har sedan tidigare haft rollen som sportchef i föreningen. Något som han fått ägna sig åt på fritiden, vilket vi inte längre ser är hållbart. Nu får Daniel ett uppdrag att förutom det sportsliga även utveckla föreningens övriga arbete. Att också vara en naturlig kontakt gentemot våra samarbetspartners, och vi är övertygade om att det här är ett nödvändigt och viktigt steg för att Vimmerby Hockey ska kunna fortsätta att utvecklas, säger Vimmerby Hockeys ordförande Marcus Samuelsson i en kommentar.
Daniel Stolt har varit engagerad inom Vimmerby Hockey, med ett par års avbrott, sedan 2010. Sedan 2016 har han varit klubbens sportchef på ideell basis. Han ser fram emot sitt kommande uppdrag med stor tillförsikt.
– Att få den här möjligheten känns väldigt bra för mig personligen. Vi har under de senaste åren tagit flera kliv framåt, såväl organisatoriskt som sportsligt. Att kunna få fortsätta bygga vidare på det känns väldigt spännande. Intresset för ishockey och Vimmerby Hockey växer i vår region och det finns potential i vår satsning för framtiden, säger Daniel Stolt, ny Klubb & Sportchef i Vimmerby Hockey. Daniel Stolt tillträder sin nya tjänst i april.