2018-05-30

Pontus Johansson förlänger kontraktet

"Känns bara positivt"

Det står nu klart att powerforwarden Pontus Johansson (-91), är klar för en fortsättning i Vimmerby Hockey över 18/19.
-Det känns bara positivt. Vimmerby är en förening som har driv och vill framåt. Och jag resonerar som så att allt kan inte gå vägen på bara en säsong, och kommer väldigt taggad och revanschsugen till kommande säsong, vilket jag tror flera andra spelare också gör, säger Pontus Johansson.
Pontus Johansson stod för 24 poäng (15+9) under sin debutsäsong i VH-tröjan och klev fram som en av lagets viktigare spelare under den senare delen av säsongen. Därifrån vill han starta årets säsong. 
-Det var lite segt innan jul för min del, men i slutet på hösten och under Allettan tycker jag att jag hittade en bättre nivå och därifrån vill jag fortsätta, säger Pontus Johansson. 
Vimmerby Hockeys Klubb&Sportchef Daniel Stolt anser att Pontus Johanssons förlängning är en av de viktigaste påskrifterna inför 18/19.
-Han är helt klart en av våra viktigaste spelare. Han är högerskytt, har bra storlek, jobbar hårt och är alltid väldigt proffsig i allt han gör. Dessutom har han mycket erfarenhet och tillhör de mer rutinerade killarna, säger Daniel Stolt. 


Foto: Johnny Anderson