2019-06-11

Powerforward klar för Vimmerby Hockey

Jesper Bärgård ansluter från Enköping

Jesper Bärgård (-93) närmast från Enköpings SK i den östra hockeyettan är klar för spel i Vimmerby Hockey 19/20. Jesper Bärgård är en stor oc

Bärgård har tidigare erfarenhet från den södra hockeyettan då han spelade för Nybro Vikings under tre säsonger, och har även representerat Borlänge, Lindlöven, Olofström och Vita Hästen i hockeyettan.

– Det ska bli jättespännande och kul att komma till Vimmerby. Det var ju ett tag sedan jag var nere i den södra serien nu, men jag ser verkligen fram emot säsongen som kommer i Vimmerby, säger Jesper Bärgård. 

Han beskriver sig själv som hockeyspelare så här. 

– Jag är en stor och tung forward, som är bra framför mål. Jag gillar även att spela hårt och tufft och vill också bidra med en del poäng, säger Jesper Bärgård. 

I Vimmerby Hockey blir han den elfte forwarden på kontrakt i truppen 19/20.

– Jesper Bärgård är en stor och kraftfull spelare, som också utvecklat sig offensiva spel under de senaste säsongerna. Han var en av spelarna som stack ut när vi mötte Enköping i playoff i våras. Han kommer också att bidra med pondus, ledarskap och rutin till truppen. Vi är väldigt nöjda att vi lyckats knyta upp honom, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson. 

Jesper Bärgård har skrivit på för ett plus ett år.