2019-07-12

Information om Sebastian Kauppila

Vimmerby Hockey behöver din hjälp för att få tillbaka klassbacken

Vimmerby Hockey och finske backen Sebastian Kauppila för en tät dialog om en återkomst till Vimmerby. Sebastian Kauppila vill spela i Vimmerby Hockey kommande säsong – och Vimmerby Hockeys sportgrupp jobbar hårt för att kunna lösa detta på bästa möjliga sätt.
Då krävs också att vi hittar ett lämpligt jobb till vårt finska backlejon.
Han är nyutbildad massör – men kan tänka sig att jobba med i princip vad som helst.
Har DU som företagare och VH-vän intresse av att låta Sebastian Kauppila jobba hos dig från slutet av augusti och cirka sju – nio månader framåt? Det handlar om ett jobb på 50-70 procent.
Eller vet du som VH-fan och privatperson något jobb som finns tillgängligt?
Hör av dig snarast till Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson på epost: mogge34@hotmail.com alternativt via messenger.

Vi öppnar också upp swishkonto 1230502476 för frivilliga bidrag från fans, samarbetspartners och andra intressenter för att kunna lösa del av lön, transferkort och resa, som går oavkortat till Sebastian Kauppila.
Märk ditt bidrag Sebastian Kauppila.
– Vi vill vara tydliga i att vi inte hade räknat med Kauppila i årets trupp, och med den budget vi har vill vi också kunna räkna in en eller två vassa offensiva förstärkningar innan seriestart. Men när möjligheten dök upp med Kauppila, så känner vi att vi måste försöka göra allt som vi kan för att han ska kunna spela här. Det är en klassback och en superkille att ha i ett lag. Vi är oerhört tacksamma för all möjlig hjälp, säger Vimmerby Hockeys sportchef Morgan Persson.